Categorieën 


Groentesnijders / groentecutters

Snijden is onlosmakelijk verbonden met koken. Als u met verse ingrediënten werkt moeten deze vaak nog verwerkt en gesneden worden. Het is veel werk om dit allemaal met de hand te doen, zeker als u een grote horeca zaak heeft, bent u hier erg lang mee bezig. Kies daarom voor het gemak van een cutter en laat het werk voor u doen. Een cutter werkt snel en doet precies wat u wilt. In een mum van tijd snijdt de machine wat u erin heeft gegooid, ondertussen kunt u zich bezig houden met belangrijkere dingen die machines niet kunnen overnemen. Bijvoorbeeld het op smaak brengen van een sausje of het mooi opmaken van een bord. Zo vergroot u de professionele uitstraling van uw horeca onderneming.

Ruim assortiment cutters
In de webshop van Cuttercenter.nl wordt een groot assortiment cutters aangeboden van verschillende hoogwaardige merken. Een bekend merk is bijvoorbeeld KitchenAid, dit merk biedt een groentesnijder aan in drie verschillende kleuren, met een mengkom van 3,1 liter. Daarnaast heeft deze machine ook een tool om eieren mee te kloppen en kan hij ook gebruikt worden als rasp. Robot coupe levert ook professionele cutters die speciaal zijn ontwikkeld voor de horeca. De cutters van Robot coupe worden geleverd met een mengkom. U kunt er nog verschillende groenteschijven bij kopen, afhankelijk van de grootte van de gesneden groente die u wenst. Van sommige cutters is de capaciteit wel 250 kilogram per uur, dit haalt u zelf vast nooit.

Handmatige cutters
Is uw budget kleiner of houdt u van ambachtelijkheid? Dan bieden we ook handmatige snijders. Deze hebben vaak een molentje waar aan gedraaid moet worden om de groente gesneden te krijgen. Deze handmatige cutters hebben vaak een opvangbak voor de gesneden groenten en zijn veilig in het gebruik. Ook zijn er apparaten waarmee u groente of fruit op een eenvoudige manier kunt schillen.

Bekijk het ruime assortiment aan merken en cutters en zoek een groentesnijder uit die bij u en uw keuken past. Ga voor gemak en bespaar tijd door een machine uw groente te laten snijden. Bovendien ziet de gesneden groente er professioneel uit, zo gelijk krijgt u het zelf vast nooit voor elkaar. De prijzen van Cuttercenter.nl zijn scherp, en voor deze prijs krijgt u waar voor uw geld. Een hoogwaardig apparaat dat jaren mee gaat en waar u van op aan kunt. Gun uzelf en uw personeel de luxe van een hoogwaardige cutter en bedien uw gasten met nog meer plezier!